Cumhuriyet Caddesinde silahlı çatışma

Cumhuriyet Caddesinde silahlı çatışma Cumhuriyet Caddesinde silahlı çatışma
A- A+

Cumhuriyet Caddesinde silahlı çatışma yaşandı. Cadde üzerinde bulunan bir mekanda karşılaşan iki gurup arasında tartışmanın büyümesi ile silahlar çekildi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir mekanda meydana gelen olayda; henüz isimleri bilinmeyen iki grup Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir mekanda karşılaştı. Mekanda karşılaşan iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga eden iki grup daha sonra birbirine silah çekerek ateş etti.

Silahların patlaması ile birlikte mekanda ve çevrede büyük panik yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri silahlı kavga eden iki grubu da yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler